Toukokuun numeron sisällöstä

Whoah! Panopticoniin putkahti tällä kertaa kuusi ajankohtaista blogitekstiä. Nyt on taas jotain luettavaa:)

Pääajatuksenamme oli selvittää kasvatustieteilijöiden työllistymismahdollisuuksia näin kesäaikaan. Miksi ja miten joku palkkaa meidät? Mitkä ovat vahvuutemme? Pääkirjoituksen lisäksi tästä teemasta kertovat teksteissään myös Riikka Vartiainen sekä Anu Silvennoinen.

Pyysimme myös uusia tutorvastaaviamme, Mira Valkoista ja Elina Kangastupaa, kertomaan omia näkemyksiään sekä kuluneesta vuodesta että tulevasta urakastaan uusien fuksien parissa. Halusimme nostaa tutortoiminnan tapetille, sillä siihen Mentor on perinteisesti panostanut hyvin vahvasti. Tänä vuonna osallistumme myös Tamy:n järjestämään tutorointiin liittyvään kilpailuun. Tavoitteena on tottakai voitto ;)

KEVÄT! se on totta kai vallan mainio ja ajankohtainen teema. Miksi toinen masentuu keväisin ja toinen piristyy? Riikka Koskinen kävi keväisessä luonnossa kameransa kanssa etsimässä kysymykseen vastausta. Se retki oli lähteenä ihanan riikkamaiselle pohdinnalle mielialoista, leskenlehdistä ja puutarhatontuista - "jos tulee lätäkkö vastaan - kierrä se". Nerokasta.

Lopuksi kuulemme maailmalla olevien mentorlaisten kuulumisia. Kasvispariskunta Tiia Partanen&Kari Pylväs, kertoo yhteisestä vaihtomatkastaan Espanjan Sevillaan. Luvassa siis persoonallisen hauska kirjoitus siitä kuinka ihanaa, vaikeaa ja erilaista opiskelijan elämä etelän auringossa on.

Toivottavasti kaikki löytävät jotain mielenkiintoista luettavaa! Ja jos ei, niin palautetta ja juttuideoita otamme mielellämme vastaan!
Muistakaa myös kommentoida tekstejä:)
Terkuin,
Sanna&Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti