2007_2 Ladies & Gentelemenn –sitsit


Mentorin jo perinteeksi muodostuneille sitseille kokoontui 19.10.2007 50 innokasta sitsaajaa. Pursiseuralle saapui perjantai-illan hämärtyessä toinen toistaan elegantimpia leidejä ja gentlemanneja. Teemana oli pukeutua 20-luvun Chicagon tyyliin tai muuten juhlavasti.

Juhlapaikka oli koristeltu valkoisen ja kullan sävyin ja pöytiä koristivat kynttilät ja kullatut vaahteranlehdet. Tunnelmallisen illan aloitimme perinteisen Helan gårin tahdissa ja alkupalana nautimme cocktailpaloja (lue: ruisnappeja ja paahtoleipää ;).

Ilta jatkui laulun raikuessa ja juoman virratessa. Pääruoaksi haimme buffeesta Itulaisten kattamat salaattiherkut a´la Mentor. Pään vaivaa laulunjohtajille aiheuttivat lukuisat kurittomat sitsaajat ja sitsityöryhmä päättikin tiukentaa rangaistuksia seuraaville sitseille. Illan edetessä nautimme kahvin kera vielä valkosuklaakoristein kirjaillut Mentorin suklaaleivokset. Snapsien ja mallasjuomien huvetessa palkittiin myös fuksien syksynajan käynnissä olleen nakkikisan voittajajoukkue.

Illan viimeinen hidas tanssittiin ja laulettiin lämminhenkisessä tunnelmassa koko porukan voimin. Ennen kuin tunnelma räjähti vallan käsiin, jatkoimme matkaa hyväksi havaittuun jatkopaikkaan Tabuun.

Sitsityöryhmä kiittää kaikkia osallistuneita sekä Itulaisia tarjoilun hoitamisesta. Ensi keväänä näemme jälleen sitsien merkeissä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti