2007_2 ”Anna nakin kiertää”

”Anna nakin kiertää” koostui erilaisista tehtävistä, joista ryhmien oli selviydyttävä ja kerättävä tililleen mahdollisimman suuri pistesaalis. Kilpailussa menestyminen edellytti hyvän taktiikan lisäksi opiskelijoiden saumatonta yhteistyötä ja muiden joukkueiden haasteisiin (=nakkeihin) vastaamista. Kukin joukkue pääsi myös itse heittämään vastustajilleen nakkeja.

”Läpsy-leikki” erotti jyvät akanoista ja sen kautta saatiin ryhmäjako tehtyä. Seuraavaksi kukin ryhmä keksi itselleen nimen ja nimesi keskuudestaan joukkueenjohtajan. Tämän tehtävänä oli huolehtia kaikkien joukkueensa jäsenen tiedottamisesta nakkien suorittamiseen liittyen ja toimia tiimin kapteenina. Jokaiselle ryhmälle nimettiin myös vastuutuutorit, jotka osallistuivat suoritusten valvontaan ja niiden pisteytykseen.

Seuraavana oli vuorossa ongelmanratkaisutehtävä, jossa kilpailtiin joukkueittain ja pyrittiin keräämään mahdollisimman paljon pisteitä. Ongelmanratkaisutehtävästä kerätyt pisteet määräsivät sen järjestyksen, jossa ryhmät saivat alkaa haastamaan toisiaan. Parhaiten menestynyt joukkue (Original Fuksit) antoi haasteen huonoiten menestyneelle joukkueelle (Hiillostajat), toisiksi paras (LEKA) toisiksi vähiten pisteitä keränneelle (Ninnin nakitusryhmä) ja kolmanneksi paras (Ipanat) kolmanneksi vähiten pisteitä keränneelle (MEST). Kun ensimmäiset kolme joukkuetta oli antanut haasteensa saivat seuraavat ryhmät ”heittää nakin” pisteiden mukaisessa järjestyksessä niille ryhmille, jotka olivat juuri haastaneet heidät. Näin siis oli mahdollisuus tehdä vasta(karhun)palvelus kilpailijoille ja vaikeuttaa heidän taivaltaan.

Ensimmäisen kierroksen yliopisto-opiskeluun liittyvinä haasteina olivat seuraavat:

· käykää tutustumassa johonkin ura- ja rekrytointitapahtumaan

· viettäkää akateeminen vartti yliopiston kappelissa

· käykää Yo-talolla tutustumiskäynnillä

· osallistukaa porukalla Mentorin kokoukseen

· osallistukaa ootti-kahveille ja kyselkää ooteilta kiperiä kysymyksiä

· napatkaa yliopiston tapahtumakalenterista (www-sivut) yksi tapahtuma ja osallistukaa siihen

Haasteet tuli olla suoritettuna 28.9. mennessä, jolloin niistä myös piti raportoida Mentorin huoneen seinällä olevalle lapulle. Sitä mukaa kun ryhmä oli suorittanut ensimmäisen haasteensa se sai siirtyä toiselle kierrokselle ja ”nakittaa” valitsemansa joukkueen suorittamaan seuraavaa haastetta. Tämän oli tapahduttava niin, että jokainen ryhmä saisi yhden haasteen. Mikään ryhmä ei saanut haastaa itseään. Ensimmäisenä nakkinsa suorittanut ja siitä myös raportoinut joukkue oli siis etusijalla uusia nakkeja heitettäessä.

Toisen kierroksen haasteet liittyivät kotikaupunkiimme Tampereeseen ja olivat seuraavia:

· käykää syömässä mustaa makkaraa Tammelan torilla

· käykää reippailemassa Pyynikin portailla ja laskekaa portaiden kappalemäärä

· käykää Pispalan näköalatornilla (ihan ylhäällä asti)

· käykää tutustumassa Kaupin ulkoilumaastoihin ja reippailkaa Kunto-3 (tyyli vapaa)

· harrastakaa/kokeilkaa jotakin seuraavista urheilulajeista: jumppa/kuntosali, mölkky tai minigolf

· käykää yhdessä kahvilla/kaljalla jossain ja ottakaa erä jotakin lautapeliä

Nämä haasteet ja niistä raportointi sekä bonustehtävät tulivat olla suoritettuna 12.10. mennessä. Bonustehtäviä olivat haalarisponsorin hankinta ja Mentorin uuden haalarimerkin suunnittelu. Niiden avulla ryhmät pystyivät parantamaan sijoituksiaan ja keräämään lisäpisteitä itselleen.

Voittajaksi selviytyi jo alun ongelmanratkaisukisassa kyntensä näyttänyt Original Fuksit huikealla 72 pisteellä! Toiseksi tuli Ninnin Nakitusryhmä 58 pisteellä, kolmantena oli LEKA 56 pisteellä, neljäntenä Ipanat 51 pisteellä, viidentenä MEST 45 pisteellä ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä Hiillostajat 41 pisteellä.

Palkinnoksi voittajaryhmän jäsenet saivat Mentorin vip-jäsenyyden, joka mm. oikeuttaa osallistumaan kaikkiin Mentorin tapahtumiin ilmaiseksi (!), paitsi sitseille ja teatteriin puoleen hintaan. Voittajaryhmän jäsenet saavat jatkossa myös kiikuttaa takkinsa ilmaiseksi (!) narikkaan päätalolle. Voittajaryhmät julkistettiin Mentorin Ladies and Gentleman –sitseillä, jossa kaikki ryhmät palkittiin eri kokoisin nakki- tai makkarapaketein.

Nakkitunnelmissa,

Krista ja muut nakkijehut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti