Pääkirjoitus 3/2012

Jos liian suuri määrä tapahtumia liian pienellä aikavälillä olisi todettu terveydelle haitalliseksi, pitäisi vappu kieltää lailla.

Mentorlaisille on nyt nimittäin tarjolla paljon ohjelmaa aivan joka lähtöön. Vasta viime perjantaina Hämeenlinnan turistit, eli luokanopettajakoulutuksen ainejärjestö OKAn jäsenet, ilmaantuivat suunnistamaan pitkin Tampereen keskustaa ja kampusta. Sateinen keli verotti osallistujamäärää, mutta osallistuneet tutustuivat kaupunkiin ja ennen kaikkea toisiinsa hyvin fiiliksin. Juuri päivä ennen tämän tekstin julkaisua järjestettiin opiskelijavoimin Mentorin oma työelämäpäivä, joka edusti tapahtumien saralla vuorostaan sitä hyötynäkökulmaisempaa ääripäätä.

Vappuviikko käynnistyy 25.4. kun mentorlaisten muodostama joukkue suuntaa Kaupissa järjestettävään pesäpalloturnaukseen. Heti samaisena iltana meno jatkuu Tampereen kasvatustieteilijöiden yhteissitsien merkeissä YO-talolla, jossa pukeutumisen teemana ovat elokuvat. Lisäksi Tamyn VappunaIhanPihalla-tapahtumaviikon päivät ja illat ovat pullollaan mitä moninaisimmista tapahtumista. Vain muutaman mainitakseni mahtuu viikolle niin bileitä, kuin munkkien ja siman ilmaistarjoiluakin, sekä tietysti itse vapun päätapahtuma, Wappu Road Trip. Mentor häärii menossa mukana järjestämällä vappuaaton piknikillä leikkimielistä ohjelmaa kaikille halukkaille. Saattaa myös olla, että Mentorin pressu löytää tiensä tuttuun tapaan Koskipuistoon vappupäivänä.

Kaiken tämän kiireen keskellä valmistuu huhtikuun Panopticon. Tällä kertaa lehden sivuja värittävät muun muassa Specian asiantuntija Mikko Lehtosen artikkeli, sekä Panopticon testaa -palstan seuraava osa. Ensi kuussa ilmestyykin sitten kevään viimeinen lehti, toivotan kaikille hyviä lukuhetkiä siihen asti!

-Janne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti