Pääkirjoitus 2/2012

Hellurei ja hellät tunteet!

Se on tunne, joka saa perhoset vatsassa pörräämään, mielen levottomaksi ja tuo tonnikaupalla uutta energiaa. Jalka nousee lenkkipolulla kevyemmin kuin kuukausiin. Sitä odottaa aina innolla, mutta jotenkin se pääsee aina silti yllättämään. Välillä tuntuu, että sitä ei koskaan tulekaan. Nyt se on kuitenkin tapahtunut, kevät on vihdoin täällä!

Itselleni kevät aiheuttaa aina suuria, selittämättömiä myllerryksiä tunne-elämässä. Tätä pääkirjoitusta naputtaessani on käynnissä perioditauko. Pari viikkoa sitten suunnittelin, että tauon aikana ehdin hyvin tehdä kaikki rästissä olevat lukuhommat. Pari viikkoa sitten oli vielä talvi, mutta nyt kevät on selvästi saapunut auringon kera. Tästä johtuen olen siivonnut vaatehuoneen, varannut kirppispöydän, opetellut tekemään uusia ruokia, ulkoillut hulluna sekä tehnyt kaikenlaista todella tärkeää hommaa. Kirjat ovat koristaneet kauniisti kirjoituspöytää, koskemattomina.

Edessäsi, hyvä lukijamme, on tämän kevään ensimmäinen Panopticon. Lehti sisältää muun muassa juttuja mennen kuukauden tapahtumista ja Mentorin hallituksen palstan avauksen, jossa jokainen hallituksen jäsen kertoo vuorollaan omasta vastuualueestaan. Juttuvinkkejä ja kenties omia keväisiä tekstejä ja kuvia voit lähetellä edelleen, sillä seuraava lehti ilmestyy jo kuukauden päästä.

Keväisin ja erittäin aurinkoisin terveisin,

Ulla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti