Ystävänpäivän kunniaksi: Mentorin ihanat aktiivit!


Ystävänpäivän kunniaksi haluamme esitellä teille Mentorin hallituksen ja vastaavat! Teemaamme liittyen tiedustelimme muun muassa aktiivien suklaamieltymyksiä, joten nyt vaan kurkistelemaan, mitä makuja uudet aktiivit meille tarjoavat!




Nimi: Susanna Hartikainen
Lempinimet: Sussu, Supa
Lempparisuklaa: Maraboun Daim-suklaa
Unelmatyö: Ohjaaja opiskelijoille tai työelämässä
+: Opiskelen 3.vuotta ja toimin toisena puheenjohtajana. Jo ensimmäisenä opiskeluvuotena aj-toiminta vei mukanaan ja pj:n tehtävät olivat ikäänkuin luonnollinen jatkumo vapaa-aikavastaavan ja rahastonhoitajan hommien jälkeen. Ja mikäpäs siinä toimiessa kun myös muu aktiiviporukka tekee kaikkensa järjestön eteen ;)


Nimi: Hanna Suikkanen
Lempinimet: Hanna vaan
Lempisuklaa: Marabou maitosuklaa, minttukrokanteilla tai ilman
Unelmatyöpaikka: Erityisoppilaiden parissa
+: Olen 3. vuoden opiskelija ja toinen Mentorin puheenjohtajista. Olen ollut mukana ainejärjestötoiminnassa opintojen alusta alkaen, enkä ole katunut päivääkään! Ensimmäinen vuosi meni vapaa-aikavastaavana häärätessä ja viime vuonna toimin varapuheenjohtajana. Vuoden verran kun puheenjohtajan hommia sivusta seurasi, alkoi kiinnostus tuota pestiä kohtaan kasvaa entisestään. Ja tässä sitä nyt ollaan! Ja sitäpaitsi ainejärjestötoiminta on älyttömän mukavaa hommaa! :)



Nimi: Katri Piirainen
Lempinimet: Anelma, Unelma (thänks to Laura ja Anna)
Lempisuklaa: syön mieluummin salmiakkia
Unelmatyöpaikka: Näitä on monta: parturi, rakennusmies, floristi, siivooja, tarhantäti, bussikuski, sihteeri, lentoemo, puutarhuri, lasinpuhaltaja, ... Voisin tehdä kaikkia vaikka kuukauden ja sit aina vaihtaa uuteen työhön. Ois niin siistiä!
+: Opiskelen toista vuotta. Mentorissa teen sihteerin hommia eli kirjoittelen pöytäkirjoja ja halusin tähän hommaan siks, kun oon aina halunnu pukeutua kynähameeseen, kauluspaitaan ja korkkareihin ja laittaa sit vielä tiukan nutturan. Viimesin ei enää onnistu, mutta ehkä mä noi muut vielä toteutan jossain kokouksessa. :)



nimi:Anne Tirkkonen
lempinimi: Anneli, Tirkkis, Tirkku
lempisuklaa: mahdollisimman tumma ripauksella appelsiinia tai vadelmaa.
unelmatyöpaikka: mielekäs puuha, jossa on sopivasti vapautta ja vastuuta.
+: Opiskelen kolmatta vuotta, toimin rahaston- eli taloudenhoitajana. Loikkasin tähän toimenkuvaan sihteerin pestistä. Olen ollut mukana jo tovin, tämä on kivaa! :)




  
  
Nimi: Sanna-Mari Salonen
Lempinimi: Sanna :D (muita lempinimiä mm. Viljonkka :D)
Lempisuklaa: Melkein kaikki käy <3 PAITSI mm. valko”suklaa”
Unelmatyöpaikka: Sopiva sekoitus maailman parantamista, johtamista, politiikkaa ja kasvatustiedettä. Opetusministeri? Rehtori? Saa nähdä!
+: Olen toisen vuoden kasvatustieteilijä ja toimin Mentorin hallituksessa KoPo-vastaavana ja Panopticonista (eli tästä lehdestä) vastaan myös Lauran kanssa! Lisäksi puuhastelen Tampereen yliopiston edaattorina ja TYKO:n toimihenkilönä. Rakastan aktiivista elämää, tanssimista ja astangajoogaa... <3



Nimi: Laura Luomaranta
Lempinimet: Lörtsy, Lörde, Larde-Azz
Lempisuklaa: Omarsuklaa! Eiku Marianne..ei osaa päättää.
Unelma-ammatti: Takala II
+: Siirryin tänä vuonna bileiden järkkäilystä koodaukseen. Vastaan siis Mentorin nettisivuista ja tästä blogista. Se on jännä miten ennen inhosin tietokoneita, enkä oikeasti osannut yhtään mitään! Mutta nyt, vihaan niitä vielä enemmän. Erityisesti sanaa error, joka pomppaa joka väliin mitä ikinä sitten teenkin, mikä johtuu taas siitä etten vieläkään osaa mitään. Mutta onneksi tämä on ollu niin kovin opettavaista ja sitä kautta mielekästä, etten vaihtaisi kuin ehkä yhden päivän:> Haluan kuitenkin oikeasti tehdä tätä, koska näin pienen järjestön puitteissa on hyvä harjotella tälläisiakin työelämätaitoja. Sitäpaitsi koko tämä aktiivina oleminen on ollut todella kivaa. Suosittelen!




Nimi: Elina Vainionpää
Lempinimet: Eltsu, itkupilli
Lempisuklaa: marabou minttukrokantti ja appelsiini ja daimi ja kyllä se tavallinen käy
Unelmatyöpaikka: suklaan koemaistaja
+: Kolmannen vuoden opiskelija, joka tulee ensi syksynä olemaan jo neljännen vuoden opiskelija eli ikäloppu, kauheeta! Opiskeluaika kiitää siivillä, kun on kaikkea mukavaa tekemistä, kuten ainejärjestössä yhdessä touhuaminen. Tänä vuonna vastuualueena suhteet ammattijärjestöömme, eli Speciaa
  



Nimi: Annika Haarte
Lempinimet: Annie (käytetään perhepiirissä englanniksi lausuttuna)
Lempisuklaa: Kultasuklaan Mansikkatummasuklaa
Unelmatyöpaikka: hmm... salainen unelma on kondiittorin työ, mutta näin kasvatusalalla se voisi olla maisemakonttori merinäköalalla, henkilöstöön ja koulutukseen liittyvää suunnittelua, projekteja, hankkeita, ulkomaanmatkoja...
+: Opiskelen viidettä vuotta yliopistossa, alunperin varhaiskasvatusta ja nyt kasvatustiedettä. Olen hallituksessa yrityssuhde- ja sopo-vastaavana. Lähdin hallitukseen mukaan, koska ainejärjestötoiminta on vaan niin mukavaa ja saahan siitä myös hyvän merkinnän cv:hen. :)




Nimi: Minna Vierula
Lempinimet: Minski
Lempisuklaa: Maraboun tavallinen tai daim-suklaa
Unelmatyöpaikka: Unelmätyöni olisi toimia koulutussuunnittelijana tai jossain varhaiskasvatukseen liittyvässä hallintotehtävässä.
+: Jeps, eli kolmas vuosi on kasvatustieteen opintoja menossa. Opiskelin ensimmäiset kaksi vuotta Turun yliopistossa kunnes vaihdoin viime syksynä Tampereen yliopistoon. Tänä vuonna olen Mentorin hallituksessa kulttuurivastaavana ja hoidan siinä sivussa myös muitakin asioita kuten huippuhienoa Kasvisristeilyä. Halusin mukaan hallitukseen, sillä muuten en olisi tavannut niin monia kivoja ihmisiä ja saanut tuttuja yliopistolta.



Nimi: Telma Rivinoja
Lempinimet: Telmu, Telmuska
Lempisuklaa: Fazerin Lontoon rae-suklaa
Unelmatyöpaikka: karkkien koemaistaja
+: Opiskelen ekaa vuotta ja edustan mentorin junioriosastoa parin muun ihanan ysikymppisen kanssa :) Mentorin toiminnassa oon mukana laitoskahvivastaavan ominaisuudessa ja toimintaan lähdin mukaan, koska hyvällä porukalla on kivaa puuhastella.






Nimi: Mira Valkonen (kuva ilmestyy myöhemmin!)
Lempinimet: Mirasta on aika hankala vääntää mitään.. Saa keksiä!
Lempisuklaa: Fazerin Fazerina Caramel 44g suklaapatukka - klassikko!
Unelmatyöpaikka: Opinto-ohjaaja tai vastaavanlainen tsemppaaja :)
+: Ensimmäsen vuoden hääräilijä, kv-vastaava ja tuutorvastaava. Tykkään himona paahtoleivästä ja suolakurkuista. Tykkään myös ihmisistä ja siks oonkin mukana näissä hommissa :)



Nimi: Elina Kangastupa
Lempinimet: Eipä mulle oikeestaan noita ole siunaantunut
Lempisuklaa: Fazerin perus sininen tai Maraboun minttukrokantti, vaikea valinta
Unelmatyöpaikka: Jaa, joku missä ei tarvitsisi hirveän aikasin herätä :P tai sitten jotain koulutussuunnittelun puolella, tiedä häntä vielä
+: Ensimmäistä vuotta opiskelen. Mukaan halusin, koska tykkään osallistua erilaisten asioiden suunnitteluun ja näin ainakin tietää missä ollaan ainejärjestössä menossa. Tutor-vastaavaksi halusin, koska mielestäni on tärkeää ottaa uudet opiskelijat mahdollisimman hyvin huomioon. Itseäni tutor-toiminta ainaskin auttoi tosi paljon



Nimi: Tiia-Liina Puupponen
Lempinimet: Tilla
Lempisuklaa: Maraboun minttukrokantti
Unelmatyöpaikka: jaa-a, suuri kysymysmerkki
+: Olen ensimmäisen vuoden opiskelija ja yksi vapaa-aikavastaavista. Halusin mukaan kivaan porukkaan suunnittelemaan tapahtumia ja vaikuttamaan.



Nimi: Anna Kivimäki
Lempinimet: Ansku, Anneli
Lempisuklaa: Kinder BUENO!
Unelmatyöpaikka: Valokuvaajaksi oon aina halunnut! (mutta taidan olla väärällä alalla.. :D )
Mutta ehkä jokin kansainvälinen työ, etenkin nuorten ja lasten parissa, voisi olla tosi kiinnostavaa.
+: Olen 20 -vuotias ja opiskelen täällä nyt ensimmäistä vuotta. Toimin siis Mentorin kv-tutorvastaavana ja vapaa-aikavastaavana. Kiinnostuin kv-tutorvastaavuudesta, koska haluan päästä tutustuun myös muista maista tuleviin opiskelijoihin. Suunnittelen myös itse vaihtoonlähtöä jossain vaiheessa opiskeluja, joten haluan auttaa tänne tulevia vaihtareita ja nähdä millasta vaihtotoiminta on. Vapaa-aikavastaavuudesta innostuin, koska ajattelin että olisi tosi hauskaa olla mukana järjestämässä kaikkea jännää toimintaa Mentorille! Siinä myös tutustuu hyvin kaikkiin mahtaviin Mentorlaisiin :)




Nimi: Riikka Koskinen
Lempinimet: Ridge
Lempisuklaa: fazerin keksisuklaa
Unelmatyöpaikka: korvatunturi
+: Opiskelen ensimmäistä vuotta eli fuksi. Ja järjestän juhlia eli olen vapaa-aikavastaava ja miksi lähdin mukaan? Minulle kerrottiin, että tämä on mukavaa hommaa, jossa tutustuu uusiin ihmisiin ja saa keksiä kaikkia kivoja tapahtumia, niin sitten päätin kokeilla puhuttiinko minulle totta. Taidettiin puhua.




Nimi: Jenni Koivuniemi
Lempinimet: Monia ei käytössä olevia.
Lempisuklaa: tarjolla oleva
Unelmatyöpaikka: Sellainen, johon ei tarvitse herätä aikaisin ja jota voi tarvittaessa tehdä läppärin kanssa sohvan pohjalta.
+: Opiskelen ensimmäistä vuotta ja lähdin vapaa-aikavastaavaksi, koska olen välillä liian kiireinen/laiska osallistumaan tapahtumiin, joten nyt tulee väkisinkin oltua mukana ainakin jollakin tavalla tapahtumissa!



Nimi: Emmi Hannuksela
Lempinimet: Emppa
Lempisuklaa: Fazeriina, Fazer omar ja sininen. Ainoastaan suklaan ollessa kyseessä voin kutsua itseäni kaikkiruokaiseksi :D
Unelmatyöpaikka: nyt: Kesätyöntekijä ripareilla, aikuisena: opettaja yläasteella (vaikka olen aina sanonut että vain hullut menevät yläasteelle opettamaan)
+: Olen toisen vuoden opiskelija ja pääaineeksi olen valinnut kasvatustieteen. Olen tämän vuoden liikunta- ja ympäristövastaava. Olen aikamoinen tyhjäpää juhlien ja tapahtumien ideoimisessa mutta innostun muiden ideoista helposti joista taas inspiroidun itse. Tykkään olla järjestämisessä mukana ja niissä tapaa uusia tuttavuuksia. Pitkäksi sivuaineeksi aion lukea terveystiedon, lyhyiksi erityispedagogiikan ja naistutkimuksen. Harrastuksiini kuuluu tällä hetkellä showtanssi ja argentiinalainen tango.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti